De Wild Verenigingsmanagement B.V.

DE professionals voor uw beroepsvereniging, stichting, opleidingsorganisatie, congres of symposium.


Welkom bij De Wild Verenigingsmanagement B.V.

Eisenhowerlaan 77 C

2517 KK  DEN HAAG

070-3628598 

KvK 62906690


U zit in het bestuur van een beroepsvereniging en zoekt gedegen ondersteuning voor uw organisatie zodat u zich beter kunt richten op de ontwikkelingen van uw organisatie? U kunt zich gerust blijven concentreren op de doelen en vergezichten voor komende jaren. Wij verzorgen voor u vakkundig de complete ondersteuning op secretarieel en financieel gebied. Het voorbereiden van bestuursvergaderingen, verzorgen van financiële overzichten, rapporten en begrotingen voor afzonderlijke evenementen, congressen, Algemene Ledenvergaderingen, workshops, en verdiepingscursussen is voor ons de dagelijkse routine en wij ondersteunen u daar graag bij. 

Samenwerken met besturen is de kerntaak van ons bedrijf. Heldere  communicatie is de basis voor een geslaagde samenwerking. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen verenigingsmanager als eerste aanspreekpunt, waardoor de communicatie sneller op een vertrouwd niveau kan voortbouwen. Naast eerdergenoemde ondersteunende taken kunnen wij u ook uitstekend ondersteunen op het gebied van public relations, inzet van verschillende interne en externe communicatiemiddelen zoals persberichten, mailings, social media en advertenties. Ook op het gebied van website-ontwerp en beheer onderhouden wij een uitstekende netwerk met specialisten. 

Wij zorgen dat alle radertjes in uw organisatie in beweging blijven door onze kennis en inzet op het juiste moment te koppelen aan uw ideeën die uw organisatie naar een haalbaar hoger plan kunnen brengen.                              Statutaire vestiging op ons adres behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wij verzorgen ook tevredenheidsonderzoeken na cursussen, workshops en evenementen. Ook verzorgen wij online opslag van uw persoonlijke opleidingsdossier met PE-punten. Periodieke controles van statutair  vereiste diploma's, verklaringen, verzekeringsvereisten kunnen allemaal verzorgd worden indien op uw organisatie van toepassing.  Heeft u nog andere wensen, graag vernemen wij van u!   


Wij analyseren uw organisatieprocessen en bieden ondersteuning voor alle managementaspecten, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw kerntaken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als uw interesse is gewekt! Wij zien uit naar een plezierig gesprek ter oriëntatie en kennismaking.